söndag 24 maj 2009

Västmanland och Kungens kurva

Helgen har spenderats i Västmanland och i Kungens kurva i Huddinge utanför Stockholm. I Västmanland hade vi först fika och torgmöte i Västerås för att sedan åka ut för att besöka familjedagen ”Djur kul” i Ramnäs. En trevlig dag med mycket personliga kontakter med väljarna. Vädret var inte riktigt på vår sida men lyckades i alla fall skrämma iväg nynazisterna från Folkfronten som hade bestämt sig för att demonstrera i Västerås i lördags. Så något gjorde det ju ändå! Stort tack till Magnus Simonsson och Agneta Berliner med familj som var med mig denna dag.

Idag var jag i Kungens kurva, här körde Gustav V av vägen i sin Cadillac 1946 och efter den händelsen fick platsen sitt namn som nu är Skandinaviens största handelsplats. Med mig fanns en imponerande skara medlemmar från Fp Huddinge och tillsammans bjöd vi på godis, talade med väljare och delade ut ballonger till barnen i det härliga vårvädret!

Imorgon anordnar jag ett seminarium om euron tillsammans med Carl B. Hamilton. Medverkar gör också Astrid Thors (Finlands EU-minister) och Pontus Braunerhjelm (Huvudsekreterare för regeringens globaliseringsråd). Sedan är det intervju med Sveriges Radio och på kvällen debatt på ABF-huset i Stockholm om Laval. Pju!!

Olle1 kommentar:

  1. Tack för att du kom till Kungens Kurva Olle! Glöm inte bort oss efter valet :o)

    SvaraRadera