lördag 16 maj 2009

Mina odds

Ladbrokes ger dig 2.75 gånger pengar om jag kommer tillbaka in i Europaparlamentet. Svårt att dra någon slutsats om detta.

Något som är positivt är dock de låga oddsen på att Lissabonfördraget ratificeras (1,16) och att Tomas Bodström som nästa svenska kommissionär skulle ge hela 17 gånger pengarna och är följaktligen inte särskilt troligt.

Läs hela pressmeddelandet här

Olle

3 kommentarer:

 1. Hej Olle! Jag röstade på dig i förra valet (med kryss), men kan som liberal omöjligt rösta på (FP) efter FRA, IPRED och nu snart datalagring. Det blir (PP) den här gången.

  SvaraRadera
 2. Hej Olle,
  Nu kanske det inte blir riktigt rätt tråd att kommentera på, men jag vill ändå ställa en fråga. Frågan lyder: vilka språk behärskar du? Det är en för mig relevant upplysning när det handlar om vår representation i Europa.
  Vänligen Konrad

  SvaraRadera
 3. Konrad: Jag behärskar svenska, engelska och tyska och har studerat norska danska och franska.

  Anonym: Jag tackar för det första krysset och hoppas att kanske denna länk kan få dig att ändra dig i det kommande valet.

  http://erikjosefsson.eu/blogg/2009/05/23/kryssa-olle-schmidt

  Jag kan hålla med PP endel i deras enda fråga men anser att de kommer bli ett parti med mycket lite inflytande i EP om de kommer in. Dessutom ställer jag mig mycket frågande till hur de kommer att agera i alla de frågor som inte har med integritet på internet att göra, för det finns faktiskt annat vi gör i Parlamentet också.

  Olle

  SvaraRadera