torsdag 6 september 2012

Lysande tal av Bill Clinton!

Att Bill Clinton är en lysande talare visste jag, men denna afton var han i sitt esse, även om rösten understundom lät lite svag. Han har blivit äldre och operationerna märks. I en timme höll han delegaterna i sin retoriska famn. Clinton är otroligt populär och har mycket starkare förtroendesiffror än Obama. Han bemötte den republikanska kritiken om "better off" på ett detaljerat och övertygande sätt. Ibland fick han hålla igen för att inte övertrumfa Presidentens stora anförande imorgon.

Det hela avslutades med att Obama äntrade scenen, mötte delegaternas hyllningar och kramade om Clinton, varvid församlingen höll på att gå i spinn.

Tyvärr har Vädergudarna lovat oväder imorgon, vilket fick arrangörerna att flytta Obamas framträdande från den stora utomhusarenan till den mindre Time Warner Cable Arena. Därför är det högst osäkert om vi gäster kommer att få plats.

Jag håller tummarna och hoppas!

1 kommentar:

  1. Clinton och Obama, vilka skojare och livsfarliga förbrytare. USA är en rättslös bananrepublik med en olaglig president, där de viktigaste valen kontrolleras av ett fåtal företags datorsystem. Vem är förvånad över att det aldrig blir någon riktig "förändring" och att folk bara får nöja sig med ett falskt "hopp"?

    SvaraRadera