torsdag 29 januari 2009

Lyssna till min syn på finansreglering (engelska)

Det här lilla ljudklippet skulle sändas på fransk radio men så skedde aldrig. Nuförtiden är det ju å andra sidan lätt att bli sin egen publicist...

2 kommentarer:

 1. Trevligt att du börjat blogga Olle!

  Din syn verkar överensstämma med min i mångt om mycket (inte minst ang. euron och regleringar). Ska bli spännande att se vad du skriver framöver, du ligger nämligen bra till för ett personkryss!

  SvaraRadera
 2. Hej Olle! I am also "very much aginst bad regulation" :-) Tror du att det finns en chans att du kan få med dig alla Svenska MEPar mot idiotförslaget att förlänga upphovsrätten på inspelningar från 50 till 95 år? Det finns ett upprop underskrivet av jag vet inte hur många professorer som säger: "We unanimously condemn the Commission's proposed directive [...] as one of the worst examples of special interest pleading."

  Du kan också prata med finlandsvensken Pekka Gronow. Han är docent i musiketnolgi, Helsingfors universitet, musikvetenskapliga fakulteten.

  Det är absolut nödvändigt att vända trenden i Europaparlamentet. Längre skyddstider och framflyttade positioner för den ena sidan i immaterialrätten skadar trovärdigheten. Ett samlat svenskt upprop skulle kunna väcka internationellt intresse och få MEParna att nyktra till inför valet.

  SvaraRadera